Cumparam aur
Serviciile noastre
 
◈ Principala noastră activitate este bazată pe comerțul cu bijuterii de mână. Verighete, inele de logodnă, inele și bijuterii diverse.
◈ Pe lângă această activitate, Torali Gold mai desfășoară și alte activități conexe, cum ar fi: ajustarea bijuteriilor și în special a inelelor. De aici mai enumerăm și: prelucrare verighete; modificări verighete; micșorare verighete; mărire verighete; gravare verighete; montat; curățat; lucrări rafinare; turnare; sincronizare.
◈ Aceste servicii și activități se desfășoară doar pe bază de comandă și cu anumite condiții stabilite cu clientul în prealabil.
Cumpărăm aur
 
◈ Torali Gold cumpără aur în orice formă. Începând cu inele rupte sau bucăți de inel, până la brățări, cercei, bijuterii vechi sau inele și verighete uzate moral.
◈ Ai o bijuterie demodată a cărei valoare nu vrei să o pierzi? Torali Gold îți face o ofertă în schimbul ei. Contactează-ne pentru mai multe informații referitoare la acest serviciu.
◈ Îți oferim cel mai corect preț de pe piață! Iar asta este o garanție. Torali Gold cumpără aur în orice formă. Începând cu inele rupte sau bucăți de inel, până la brățări, cercei sau bijuterii vechi.
Contactează-ne la telefon: 0723-109-123.