Verighete Brasov
Despre Torali Gold
 
◈ Torali Gold este un magazin de verighete prezent pe internet prin site-ul verighetebrasov.ro. Magazinul nostru comercializează verighete, inele și bijuterii pentru mână. În catalogul nostru se găsesc peste 3000 de modele de inele, verighete, sau inele de logodnă.
◈ Și pentru că ne considerăm un pic mai speciali, vă putem spune despre noi că suntem și facem parte dintr-o categorie de oameni care iubesc bijuteriile. Tocmai de aceea, întotdeauna punem și vom pune accent pe calitate și pe frumusețea bijuteriilor.
◈ Iar verighetele pe care le veți găsi la noi, sunt într-adevar unele dintre cele mai speciale.
Verighete Brașov
 
Verighete Brașov comercializează o gamă extinsă de verighete, inele de logodnă și bijuterii, numai potrivite pentru degetele tale. De asemenea, pe lista noastră de activități vei mai regăsi si câteva servicii conexe celor de comercializare, care sunt strâns legate de activitatea noastră (vezi achiziție de bijuterii vechi, stricate).
◈ Îi așteptăm pe toți doritorii, curioșii și de ce nu pe toate viitoarele doamne, să calce pragul magazinului nostru din cadrul complexului comercial Orizont 3000.
◈ Magazinul nostru este situat în complexul comercial Orizont 3000, la standul B130, chiar după farmacia non-stop. Vă așteptăm cu mare drag, iar dacă vă decideți să ne faceți o vizită, în afară de ospitalitate vă putem oferi și mai multe informații despre produsele noastre.
Calitatea Torali
 
◈ Toate produsele din catalogul nostru sunt din aur nealterat. Verighetele sunt și pot fi realizate din aur de 14K, 18K și 22K. Interiorul verighetelor poate fi bombat sau plat, pentru mai mult confort la purtare.
◈ Toate comenzile de verighete, inele, bijuterii se onorează în cel mult 7 zile de la lansarea comenzii!