01 Oct. 2020


◈ Magazinul Torali Gold își mută locația! De acum puteți găsi bijuteriile dumneavoastră preferate la noul nostru punct de lucru din Complex Comercial Orizont 3000. Vă așteptăm la noul magazin cu bijuterii de calitate, inele, verighete dintre cele mai frumoase și alte bijuterii de mână din aur și argint. Și cu un catalog cu peste 3000 de modele de verighete pe care le puteți comanda direct din magazin.
 
18 Aug. 2020


◈ Știrile privind creșterea aurului la 2.000 dolari pe uncie atrag pe unii români către investițiile în metal. În general prețul aurului urcă când e criză. Unii doresc să aibă aurul fizic, acasă, să-l țină în mână (bijuterii – lingouri), iar alții prin platformele de tranzacționare. Diferența de preț dintre cele două este mare. Aurul cumpărat fizic e mult mai scump decât cel tranzacționat. (HotNews)
 
11 Aug. 2020


◈ Mască în valoare de 1,5 milioane de dolari. Este confecționată din 250 de grame de aur și peste 3.600 de diamante. Un bijutier israelian creează cea mai scumpă mască de protecție din lume. Cel puțin, așa susține el în anunțul făcut după comanda care i-a fost trimisă de un client miliardar din Shanghai. (TVR Știri)
 
29 Iul. 2020


◈ Aurul a atins un nou record istoric la cotația Băncii Naționale. Gramul de aur s-a scumpit cu 2,69 de lei (1,05%), ajunând la 258,8486 de lei, potrivit datelor comunicate de Banca Națională a României. Este o nouă cotație record a metalului prețios. Recordul precedent a fost înregistrat cu 2 zile în urmă, când BNR a anunțat o cotație de 257,3676 de lei pentru un gram de aur. (Realitatea)
 
02 Iun. 2020


◈ Grupul danez Pandora A/S, cel mai mare producător mondial de bijuterii, va înceta să mai folosească aur şi argint nou extras din mină, utilizând în schimb doar metale preţioase reciclate, transmite Bloomberg. Noua politică a Pandora, care va intra în vigoare din 2025, va ajuta compania daneză să îşi respecte angajamentele în materie de protejarea mediului. (Wall Street)
 
04 Mai. 2020


◈ Ca în orice criză economică, şi în această perioadă pandemică ce prevesteşte o recesiune investitorii sunt foarte atenţi la activele în care îşi plasează banii. Şi de data aceasta, aurul se numără printre câştigători. În ultima perioadă, cotaţia metalului galben a fost foarte volatilă, preţul acestuia cunoscând atât salturi importante, cât şi scăderi bruşte. Experţii în domeniu reiterează faptul că aurul este activul de refugiu în momentele de panică economică. (Bursa)