Ultimele noutati

31.10.2017 – Magazinul nostru de prezentare si-a mutat locatia. Nu va temeti, nu ne-am mutat departe. Ba mai mult, ne puteti gasi chiar si mai usor. Magazinul de verighete, standul Torali Gold, poate fi gasit in complexul magazinului Star, la parter! Cauta logo-ul nostru. Suntem acolo si te asteptam cu mare drag.

06.06.2016 – Desi nu a trecut foarte mult timp de cand am lansat colectia de verighete pentru 2016, iata ca venim in intampinarea dumneavoastra cu si mai multe modele, noi-noute! Accesati pagina “Verighete noi”, unde veti gasi ultimele modele dar si tendinte in moda verighetelor. Vizionare placuta si va asteptam pe la noi!

01.03.2015 – Am lansat colectia de verighete pentru 2015! Intrati pe site, sau veniti in magazinul nostru, pentru a vedea si cumpara, cele mai inedite modele de verighete. Ultima moda in domeniu, recunoscute pentru calitate si rafinament, chiar si pe plan mondial. Colectia de verighete pentru anul 2015!

25.11.2015 – In curand, Torali Gold va pune la dispozitia clientilor sai, noile modele de verighete, din sezonul 2015. Ce trebuie sa faci, ca sa afli cum arata aceste minunatii de bijuterii? Stai aproape de site-ul nostru, de retelele de socializare, si de ce nu, viziteaza-ne magazinul. Te asteptam si nu uita. In curand, 200 de modele noi de verighete, sezonul 2016!

19.11.2012 – Torali Gold deschide noul magazin de prezentare, in incinta complexului comercial Star. Noul magazin, se afla la etajul doi al complexului, si cuprinde toate produsele pe care Torali Gold le comercializeaza.

15.11.2012 – Torali Gold se arunca pe piata cumparatorilor de aur. Introducem in gama noastra de servicii, si aceasta posibilitate. Daca ai bijuterii rupte, sau vechi, de care vrei sa scapi, adu-le la noi. Iti oferim cel mai corect pret.

01.11.2012 – Torali Gold deschide discutii cu mai multi bijutieri renumiti, dar si comercianti de bijuterii din Romania. Diversificam si aducem pentru dumneavoastra, cele mai frumoase bijuterii.