4 rate cu CardAvantaj

De acum puteti achita in maxim 4 rate prin card de credit CardAvantaj direct in magazinul nostru!

Puteti cumpara produsele noastre folosind CardAvantaj, plata cu cardul in magazinul nostru, 4 rate fara dobanda, la ridicarea produselor.

Programul de plata in RATE fara Dobanda folosind cardurile de credit CardAvantaj este disponibil pentru cumparaturi si in magazinul nostru!

Plata din contul CardAvantaj este disponibila prin POS-ul pus la dispozitia dumneavoastra, in incinta magazinului nostru din Complex Comercial Star.

Informatii utile

CardAvantajNu exista limita minima de cumparaturi, puteti cumpara produse de orice valoare.

Va recomandam sa faceti verificarea fondurilor de pe card inainte de a efectua plata la un ATM apartinand CreditEurope Bank sau sunati la serviciul de relatii cu clientii: 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea).

Puteti plati o parte din contravaloarea comenzii prin CardAvantaj si la magazinul nostru din Complex Comercial Star, Etajul 2.

Pentru asistenta non-stop despre CardAvantaj, va rugam apelati:

CEBLine: 0801.000.000 (numar apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000

Cum pot obtine un card de credit CardAvantaj?

Pentru obtinerea unui card de credit CardAvantaj, puteti opta pentru oricare din urmatoarele posibilitati:

– Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank
– Aplicati on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea “Aplica online
– Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si spuneti ca doriti obtinerea unui card emis de Credit Europe Bank